Yamaha D'elight Yakıt Tüketim Bilgileri

27 Kasım 2014 Perşembe

Akıllı Telefon Tutucu

Yamaha D'elight, şehir yaşamı içinde bir çok konuda pratik ve hızlı çözümler sunuyor. Ekonomik olduğu kadar aynı zamanda çevreyi de oldukça az kirlettiği için ekolojik bir şehir içi ulaşım aracı. Severek, keyifle kullandığımı her fırsatta belirtiyorum. Buna karşın eksikleri de yok değil.

Günümüz yaşamında neredeyse hepimizin cep telefonları var ve bunların azımsanmayacak bir kısmı akıllı telefonlar. Bunların içindeki bir çok uygulama gibi navigasyon özelliği trafikte olanların en çok kullandıkları arasında. Hal böyle olunca telefonun göz önünde olması ve kolayca erişilebilmesinin yanında çalan telefonların görülmesi ve cevaplanması da gerekiyor.

Ben bu ihtiyaç karşısında, D'elight'da akıllı telefonu konumlandırma sorununa ucuz ve pratik bir çözüm buldum. Decathlon'dan 19.95.-TL'ye aldığım ürünü kullanmaya başladım.


Motosiklet montumu giydiklen sonra bu ürünü koluma takıp, dirseğim ile el bileğim arasında ekranı rahatça görebileceğim bir pozisyonda, cırt cırtlı bantını koluna göre ayarlayıp, sıkarak sabitliyorum. Telefonu içine koyup güvenlik kulakçığını kapatıyorum. Kulaklık kablosunun sürüş sırasında beni engelleyerek sorun çıkartmaması için, kulaklık kablosunu sürüş yeleğimin kolundan geçirip, içeriye alıyorum. Böylece kulaklıklarımı takıp, yola koyulmaya hazır oluyorum. Bu konudaki bir ayrıntı ise şöyle. Telefon tutucuyu sağ koluma takıyorum çünkü telefonu kullanmam gerektiğinde gaz kolunu bırakmadan, sol elimin parmakları ile telefona rahatça müdahele edebiliyorum.

Uzun ya da kısa süreli motosikletten indiğimde ise telefon kolumda sabitlenmiş olduğundan hiçbir özel işlem yapmama gerek kalmıyor. Bu pratik ürün sayesinde telefonum hep yanımda ve ekranı gözümün önünde olmaya devam ediyor.

2 yorum:

  1. Ben akıllı değil eski küçük telefonlardan kullanıyorum anlara da uyuyor mu..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alde, evet uyar. Telefonunuzu rahatlıkla içine yerleştirebilirsiniz.

      Sil