Yamaha D'elight Yakıt Tüketim Bilgileri

28 Ocak 2022 Cuma

Yamaha Fazzio Hybrid

 


Yamaha'nın Hindistan pazarı için ürettiği yeni modeli Fazzio Hybrid, Neo ve Lux olmak üzere iki donanım seçeneği ile sunuluyor. Neo trim dört renk seçeneğiyle sunulurken, Lux iki renk seçeneğiyle geliyor.
 
Yamaha bu modelde Blue Core Hybrid teknolojisi ile etiketlenmiş 86cc tek silindirli motor kullanıyor. Bu motorun 6.500 rpm'de 8.3 bhp maksimum güç ve 4.500 rpm'de 10,6 Nm maksimum tork sağladığı biliniyor. Güç, bir CVT şanzıman kullanılarak scooter'ın arka tekerleğine iletiliyor. Scooter ayrıca Bluetooth bağlantısı ve Yamaha'nın Y-connect uygulaması ile etkinleştirilen tamamen dijital bir gösterge konsoluna sahiptir.
 
Diğer bazı önemli özellikler arasında telefon şarj soketi, tam LED far ve anahtarsız kilit bulunuyor. Yamaha Fazzio Hybrid ayrıca Hindistan pazarında satılan bazı scooter modellerinde bulunan Akıllı Motor Jeneratörü teknolojisi ile birlikte geliyor. Şirket, bu teknolojinin ilk birkaç saniye için tork dağıtımını artırmanın yanı sıra, genel yakıt ekonomisini iyileştirmeye de yardımcı olduğunu iddia ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder