Yamaha D'elight Yakıt Tüketim Bilgileri

2 Kasım 2015 Pazartesi

0 - 4529 km Yakıt Tüketim Ortalaması

Yamaha D'elight ulaşım yükümü ciddi anlamda çekiyor. O kadar çok kullanıyorum ki bunun doğal sonucu olarak kilometre sayacımdaki değer sürekli yükseliyor, yakıt deposu ise boşalıyor  :)   29 Ekim'de boşalan depoyu yine doldurdum. Bu sırada kilometre sayacı 4529 km'yi gösteriyordu.


D'elight'ıma bugüne kadar toplam 116.47 lt benzin aldım. Ortalama yakıt tüketimi 2,53 lt/100 km, kilometre başına maliyet 12 kuruş oldu. Bu az yakıt tüketimi, beni mutlu ediyor. Bakım masrafları da cüzdanımı zorlamadığı için iyi ki D'elight almışım diyorum.

Siz de D'elight almayı düşünüyor ve hala karar veremediyseniz; Tasarımı, işçiliği ve malzeme kalitesi ile sizi de memnun edeceğini düşünüyorum.

Yakıt tüketim sayfasını, D'elight'ımı aldığım günden başlayarak, her yakıt alışımdan sonra güncelliyorum. Merak edenlerin takip etmelerini öneriyorum. [Yakıt Alım ve Tüketim Bilgileri]

1 yorum:

  1. 182 cm boy 85 kg yim şuan artçı yok ama yarın evlenirsem bana küçük gelir ben bir kere alıp ömür boyu kullanacağım scooter aramaktayım xmax 250 iron gönlümdeki amma 100 kmye 4lt yakıyor

    YanıtlaSil